Newsletter


Vand magazin online de top cu domeniu premium 0lx.ro

Postat in data de 18th Feb 2021 @ 12:40 PM

De vanzare magazin online performant cu domeniu premium www.0lx.ro, vezi demo la: http://0lx.ro

Când vindeți online, alegerea unei platforme de comerț electronic este unul dintre cei mai importanți pași pe care îi veți lua în călătoria dumneavoastră ca antreprenor. Ultimul lucru pe care-l dorim pentru dvs. este să alegeti o solutie nesatisfacatoare si dupa ce încărcați toate produsele, personalizați site-ul sa descoperiti ca se incarca lent sau aflați că trebuie să cheltuiți alte sume pentru diverse module. Acesta este motivul pentru care trebuie să luați în considerare modelul dvs. de business, scalabilitatea platformei și performanța.

Un site lent este criminal în comerțul electronic - potențialii clienți fug de site-uri lente și fiecare secundă pe care o câștigi în viteza de încărcare a site-ului se traduce direct în vânzări câștigate.

Utilizatorii de dispozitive mobile se așteaptă ca paginile de pe dispozitivele mobile să se încarce mai rapid decât desktopul. Tehnologia mobilă este un vis al comercianților de comerț electronic. Site-urile pentru mobile sunt o necesitate pentru toți comercianții pentru ca: 66% din timpul petrecut pentru cumparaturi online se face pe terminale mobile 82% dintre utilizatorii de smartphone folosesc mobilul pentru a compara produsele cautate Clienții doresc site-uri de comerț electronic pentru mobile, iar piața arată că comerțul mobil crește cu 300% mai rapid decât comerțul electronic, ceea ce înseamnă că site-ul dvs. trebuie să aibă un design receptiv. Pentru a profita la maxim de designul site-ului mobil, trebuie să vă asigurați că platforma dvs. online este ușor de adaptat pentru mobil.

Performanțele SEO ale platformei

Cele mai bune practici SEO vă vor urca in topul rezultatelor de căutare Google și veți câștiga prieteni pe Yahoo! și Bing.

Veți genera mai mult trafic organic, economisind bani pe promovare. SEO este o parte esențială a designului și performanței site-ului, și există o mulțime de criterii de clasificare pe care să le aveți în vedere pentru siteul dvs de comerț electronic.

Adresele URL sunt foarte importante. NU ignorați structura URL optimă. Nu este ceva ce poți face prin conținut și backlinkuri extraordinare.

Cu cât sunteți mai aproape de prima pagină în rezultatele căutării, cu atât sunt mai mari șansele de a atrage traficul de căutare organică. Cu cât mai multe cuvinte cheie aveti cu atât mai mult trafic obțineti.

Usurinta in utilizare

Un antreprenor in comerț electronic ar trebui să fie în măsură să lanseze și să ruleze un magazin online pe cont propriu fără a trebui să apeleze la serviciile unui dezvoltator pentru fiecare modificare necesara. Deci, am dat o importanta în plus pentru capacitatea de a configura și a rula un magazin online fara costuri suplimentare si timp pierdut.

Un magazin online de top returneaza investitia in scurt timp, cele aparent ieftine au rezultate slabe si cheltuielile cu promovarea cresc cu 70%.

Un nume de domeniu premium este cel mai puternic tools online.

Numele de domeniu pe care iti veti alege este una dintre cele mai importante decizii de marketing pe care le veti lua pentru afacerea dvs. Selectarea numelui de domeniu va avea un impact major asupra traficului si implicit asupra business-ului.

Numele de domenii premium influenteaza clasamentele listarii in motoare de cautare si ajuta la achizitionarea de link-uri si autoritate.

In functie de nume si de activitate domeniul premium genereaza volume mari de trafic direct de tip organic si mentin traficul dobandit prin reclame.

Ca o concluzie, un domeniu premium inseamna, pe langa toate aceste avantaje extraordinare si foarte multi bani economisiti. Spre exemplu reclama online poate costa cu pana la 70% mai putin!

 

Desktop screenshot

         0lx-ro-site-de-vanzare-img7385683768728t7784.jpg

0lx-ro-site-de-vanzare-img7385683768728t7780.jpg

0lx-ro-site-de-vanzare-img7385683768728t7785.jpg

Mobile screenshot

0lx-ro-site-de-vanzare-img7385683768728t7781.jpg

 


0lx-ro-site-de-vanzare-img7385683768728t7783.jpg